small group
training

wat is small group training?

Is Personal Training net een stapje te ver? Dan past Small Group Personal Training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een kleine groep van 4 tot 6 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden. Aandacht, resultaat en fun staan te allen tijde centraal. Tijdens de training werk je er samen met andere naar toe om krachtiger en conditioneel beter te worden. Met de small group personal training gebruik je alle spiergroepen en train je ze ook allemaal. Tijdens de training wordt er altijd rekening gehouden met persoonlijke doelen en huidige sport niveau. Je krijgt de beste tips en ondersteuning van onze personal trainer(s). Iedereen kan deelnemen aan de small group training, ongeacht je leeftijd, geslacht of gezondheid.

Waarom small group training?

Wat train je?

extreme cardio workout
91%
straighten your body
87%
core workout
96%

Aanbeveling

important things

De les is geschikt voor iedereen. Per oefeningen liggen er verschillende gewichten en kan je het zo zwaar maken als je wil en aan kan. Tijdens de les is er altijd een gecertificeerde trainer aanwezig die je helpt met je houding en mee kijkt wat voor jou geschikt is.

Voor de eerste les kan je een gratis proefles aanvragen/inplannen. Daarna kan je kiezen voor een strippenkaart of een abonnement. Op onze prijzen pagina kan je hier meer over lezen. 

need to know