PERSONAL TRAINING

TBA Personal training is een dynamisch en energiek bedrijf met passie voor sporten, bewegen en gezondheid. Iedereen die graag gezonder wil leven, een aantal kilo wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren. Als trainer / lifestyle coach begeleiden wij jou naar een gezondere en fittere levensstijl door middel van beweging, voeding en mental coaching. Tijdens de wekelijkse sessies vertellen wij alles over de voordelen van regelmatige beweging, leren wij jou alles over gezonde voeding en geven wij een korte maar intensieve training met twee doelen: een gezonde levensstijl en een permanente gedragsverandering.

WAT IS PERSONAL TRAINING?

Personal Training is op zijn eenvoudigst gezegd het één-op-één trainen per een personal trainer. Maar bij TBA verstaan we hier veel meer onder; voor ons betekent Personal Training een samenwerking waarin we resultaat gericht werken aan je doelen en wensen. Dit stopt niet bij het trainen in onze studio. Om je doelen te kunnen halen is meestal een verandering in je levensstijl en voeding vereist. Wij investeren dan ook veel tijd in het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen om jouw doelen (ook buiten de trainingen om) te kunnen behalen.

PERSONAL TRAINING STAPPENPLAN

Intake

Op basis van een intakegesprek waarin we de doelen, je zwakke en sterke punten op gebied van je fitheid maar ook je stresslevel en aantal uur slaap bespreken gaan we een plan samenstellen. Daarnaast nemen we ook een assessment af om zo een goed startpunt voor het traject te hebben.

Trainingsplan

Wij werken we met een periodisering, wat niets meer betekend dan een personal trainingsplan op papier. Omdat wij gaan voor langdurig en duurzaam resultaat, bestaat een periodisering uit een plan voor een aantal maanden. Hierin stellen we samen met jou de doelen en wensen op en meten ook regelmatig jouw voortgang.

Voeding

Voeding is misschien net zo belangrijk als het trainen. We stellen daarom naast een trainingsschema ook een persoonlijk voedingsschema op. Daarbij wordt eerst gekeken naar wat je momenteel eet, en stellen we aan de hand hiervan een gewenst plan op. Hierbij zoeken we de balans tussen effectief en leesbaar. Het voedingsplan moet namelijk wel goed vol te houden zijn om voor echt duurzaam resultaat te kunnen gaan.

PERSONAL TRAINER

Personal trainer

Bij TBA krijg je je eigen ‘personal trainer’. Hij of zij is de personal trainer waar je het meeste mee traint, samen je doelen formuleert, je workouts inplant en het voedingsplan maakt. Jouw trainer is dus je eerste aanspreekpunt. Het fijne van onze organisatie is, dat wij een vast en hecht team van gecertificeerde en bijzonder ervaren personal trainers hebben. Hierdoor garanderen wij flexibiliteit in het inplannen van jouw workouts.

Duo personal trainer

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk plan op. Je ontvangt een voedingsschema en trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten. Het voordeel hiervan is dat je ook de kosten deelt samen.

 

 

proces jan personal training

KOSTEN

Aantal keer per week

1x per week

2x per week

3x per week

1 op 1 (Maandelijks opzegbaar)

€ 250,-

€ 450,-

€ 675,-

1 op 1 (6 maanden)

€ 195,-

€ 375,-

€ 575,-

DUO Personal training

€ 100,- p.p.

€ 150,- p.p.

€ 250 ,- p.p.

CONTACT FORMULIER

CONTACT INFORMATIE

The boxing academy
Vetteoordskade 6
3131 PZ Vlaardingen
+31652633938

VOLG ONS OP