PERSONAL
TRAINING

HEB JE MEER AANMOEDIGING NODIG? WIJ MOTIVEREN JOU!

Bereik je persoonlijke doelen

Ben je op zoek naar personal training Vlaardingen? Dan ben je bij TBA Personal training aan het juiste adres. TBA Personal training is een dynamisch en energiek bedrijf met passie voor sporten, bewegen en gezondheid. Iedereen die graag gezonder wil leven, een aantal kilo wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren. Als trainer / lifestyle coach begeleiden wij jou naar een gezondere en fittere levensstijl door middel van beweging, voeding en mental coaching. Tijdens de wekelijkse sessies vertellen wij alles over de voordelen van regelmatige beweging, leren wij jou alles over gezonde voeding en geven wij een korte maar intensieve training met twee doelen: een gezonde levensstijl en een permanente gedragsverandering.

Wat is personal training?

Personal Training is op zijn eenvoudigst gezegd het één-op-één trainen per een personal trainer. Maar bij TBA verstaan we hier veel meer onder; voor ons betekent Personal Training een samenwerking waarin we resultaat gericht werken aan je doelen en wensen. Dit stopt niet bij het trainen in onze studio. Om je doelen te kunnen halen is meestal een verandering in je levensstijl en voeding vereist. Wij investeren dan ook veel tijd in het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen om jouw doelen (ook buiten de trainingen om) te kunnen behalen.

core strength training
96%
Designing Exercise Programs
92%
Cardio
100%
Improving Flexibility
100%

“Be stronger than your excuse.”

personal trainer vlaardingen

Bij TBA krijg je je “eigen” personal trainer. Hij of zij is de personal trainer waar je het meeste mee traint, samen je doelen formuleert, je workouts inplant en het voedingsplan maakt. Jouw trainer is dus je eerste aanspreekpunt. Het fijne van onze organisatie is, dat wij een vast en hecht team van gecertificeerde en bijzonder ervaren personal trainers hebben. Hierdoor garanderen wij flexibiliteit in het plannen van jouw workouts.

Train With Experts and get results

MEET THE TRAINERs

Walter

Personal trainer

Dayana Sluimer

personal trainer

Simion

Personal trainer

prijzen

Personal training

275 Maandelijks
  • 1x per week €275 p.m.
  • 2x per week €495 p.m.
  • 3x per week €740 p.m.

6 maanden contract personal training

215 Maandelijks
  • 1x per week €215 p.m.
  • 2x per week €412 p.m.
  • 3x per week €630 p.m.
Populair

Duo personal training p.p.

110 Maandelijks
  • 1x per week €110 p.m.
  • 2x per week €165 p.m.
  • 3x per week €225 p.m.

Define Your Personal Training Goals

change your life