High intensity interval training

hiit

Nooit doen we dezelfde workout

wat is hiit?

Tijdens deze pittige High Intensity Interval Training gaat je hartslag flink de lucht in. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse materialen van tractorbanden tot scheepstouwen..

HIIT (Hoge intensiteit intervaltraining) is een training strategie die is bedoeld om prestaties te verbeteren door middel van relatief korte training sessies. HIIT heeft een zeer positieve invloed op het metabolisme en met name op de vetverbranding. HIIT is in feite een trainingsvorm waarbij er meer zuurstof dan normaal door het lichaam wordt gepompt. Dit soort trainingen versterken hierdoor je hart en longen (cardiovasculaire systeem) en de algehele kracht en uithouding. Het verhoogt daarnaast je metabolisme, stimuleert de groeihormoon productie en het vergroot de explosieve kracht.

Waarom hiit?

Wat train je?

core workout
96%
straighten your body
87%
extreme cardio workout
91%

choose your time

dinsdag

19:30 - 20:15

woensdag

10:00 - 10:45

wOENSDAG

18:30 - 19:15

DONDERDAG

07:30 - 08:15

DONDERDAG

18:30 - 19:15

ZONDAG

10:00 - 10:45
ZONDAG
12:00 - 12:45

important things

De les is geschikt voor iedereen. Per oefeningen liggen er verschillende gewichten en kan je het zo zwaar maken als je wil en aan kan. Tijdens de les is er altijd een gecertificeerde trainer aanwezig die je helpt met je houding en mee kijkt wat voor jou geschikt is.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor de eerste les kan je een gratis proefles aanvragen/inplannen. Daarna kan je kiezen voor een strippenkaart of een abonnement. Op onze prijzen pagina kan je hier meer over lezen. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

need to know

Won’t Happen In One Day

don't give up with out trying