hyrox

hyrox

wat is hyrox?

HYROX verovert de fitnesswereld! HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die fitness als hun ‘sport’ beschouwen. Tot dusver was er geen meetbare competitie. HYROX biedt daar een oplossing voor en geeft fitnessliefhebbers een concreet doel. De combinatie van conditie en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden.

PFT Prestatie

De HYROX Physical Fitness Test (P’F”T) is speciaal ontworpen om jou de perfecte introductie te geven van HYROX. HET GEEFT een goede indicatie van jouw niveau en advies voor welke divisie jij je het beste voor de eerste keer kan inschrijven:

  • 15 – 25 minuten – HYROX  PRO
  • 25 – 35 minuten – HYROX  Open
  • 30 – 40 minuten – HYROX Dubbels
  • 35 – 45 minuten – HYROX Relay/ Estafette

Houd er rekening mee dat er geen tijdlimieten of kwalificaties zijn voor HYROX, dus voel je vrij om je na een PFT aan te melden voor elke divisie waar jij je prettig bij voelt en we zullen je ondersteunen tot aan de finish!

DE PFT WORKOUT

hyrox

Lestijden

Maandag

19:30 - 20:30

Dinsdag

07:00 - 08:00

Woensdag

10:00 - 11:00

DONDERDAG

07:00 - 08:00

zondag

09:00 - 10:00

important things

De les is geschikt voor iedereen. Per oefeningen liggen er verschillende gewichten en kan je het zo zwaar maken als je wil en aan kan. Tijdens de les is er altijd een gecertificeerde trainer aanwezig die je helpt met je houding en mee kijkt wat voor jou geschikt is.

Voor de eerste les kan je een gratis proefles aanvragen/inplannen. Daarna kan je kiezen voor een strippenkaart of een abonnement. Op onze prijzen pagina kan je hier meer over lezen. 

need to know

Won’t Happen In One Day

don't give up with out trying