big5

Nooit doen we dezelfde workout

wat is big5?

Onze Big Five lessen zijn geschikt voor iedereen die sterker wilt worden. Instappen kan op ieder niveau. Natuurlijk pushen we je om het beste in jezelf naar boven te halen maar je volgt je eigen tempo. De Big Five lessen zijn ook zeer geschikt voor iedereen die momenteel al één of meerdere sporten beoefend maar hiernaast graag nog een avond in de week aan krachttraining wilt doen.

Ondanks dat de Big Five training uit vijf oefeningen bestaat wordt iedere spier in je lichaam aangesproken. De squat, deadlift, benchpress, pull-up en military press zijn namelijk zogenaamde compound oefeningen. Compound oefeningen, ook wel samengestelde oefeningen zijn oefeningen waarbij één of meerdere spieren worden gebruikt welke over meerdere gewrichten lopen. Compound oefeningen vereisen meer coördinatie en stabilisatie van alle spieren die meehelpen om de beweging uit te voeren. Dit zorgt voor een grotere trainingsprikkel wat resulteert in een effectievere training.

Deze manier van trainen zorgt voor maximale spieropbouw. Je zult merken dat je in korte tijd grote stappen kunt maken.

Wat train je?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adiply iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad main veniam, quis nostrud exercitation
core workout
96%
straighten your body
87%
extreme cardio workout
91%

choose your time

maandag

18:30 - 19:15

dinsdag

07:30 - 08:15

DONDERDAG

07:30 - 08:15

vrijdag

18:30 - 19:15

important things

De les is geschikt voor iedereen. Per oefeningen liggen er verschillende gewichten en kan je het zo zwaar maken als je wil en aan kan. Tijdens de les is er altijd een gecertificeerde trainer aanwezig die je helpt met je houding en mee kijkt wat voor jou geschikt is.

Het is verstandig om drinken en een handdoek mee te nemen. 

Voor de bokslessen zijn er bokshandschoenen en scheenbeschermers om te gebruiken. 

I.v.m. de huidige omstandigheden is het momenteel niet mogelijk om bokshandschoenen en scheenbeschermers te gebruiken.

Voor de eerste les kan je een gratis proefles aanvragen/inplannen. Daarna kan je kiezen voor een strippenkaart of een abonnement. Op onze prijzen pagina kan je hier meer over lezen. 

De lessen in de groepslessen in de avond zijn vanaf 18 jaar.

De groepslessen voor kinderen zijn er van  3 t/m 6 jaar,  6 t/m 10 jaar en 11 t/m 15 jaar.

need to know