pink- en crossboxing

wat is pinkboxing?

Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining. Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek. Pinkboxing is voor iedereen toegankelijk ongeacht je leeftijd of gezondheid. Elke les is er een gecertificeerde profesional aanwezig, die weet wat wel en wat niet bevorderlijk is bij eventuele blessure(s).

wat is crossboxing?

Crossboxing is een gemengde groepsles waar zowel mannen als vrouwen welkom zijn. Bij Cross Boxing wordt het middel boksen gebruikt om fit te worden! Je hoeft dus niet bang te zijn voor een blauw oog of een scheve neus. In combinatie met een functionele circuit-training is het een fullbody workout van een uur.

Wat is het verschil?

Wat is nou precies het verschil tussen pink- en crossboxing. De naam pink zegt het eigenlijk al, pinkboxing is gericht op alleen vrouwen. Tijdens de pinkboxing lessen mogen er geen mannen deelnemen aan de les. Bij crossboxing is dat juist weer anders. Wat ook het verschil maakt. Crossboxing is gericht op zowel mannen als op vrouwen (gemengde groepsles). Qua lessen zien pink- en crossboxing hetzelfde uit. Bij beiden lessen krijg je half uur boksles, vervolgd door een half uur circuittraining. Waarbij je de gehele lichaam traint. Het enige verschil is dat crossboxing zwaarder is qua oefeningen en gewichten, in vergelijk met pinkboxing.

Wat train je?

core workout
96%
straighten your body
87%
extreme cardio workout
91%

choose your time
Pinkboxing

Maandag

19:30 - 20:15

woensdag

09:00 - 09:45

wOENSDAG

19:30 - 20:15

Donderdag

19:30 - 20:15

Vrijdag

09:00 - 09:45

Zaterdag

09:00 - 10:00

choose your time
crossboxing

Maandag

09:00 - 09:45

dinsdag

20:30 - 21:15

wOENSDAG

20:30 - 21:15

Donderdag

20:30 - 21:15

Zaterdag

10:00 - 10:45

important things

De les is geschikt voor iedereen. Per oefeningen liggen er verschillende gewichten en kan je het zo zwaar maken als je wil en aan kan. Tijdens de les is er altijd een gecertificeerde trainer aanwezig die je helpt met je houding en mee kijkt wat voor jou geschikt is.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor de eerste les kan je een gratis proefles aanvragen/inplannen. Daarna kan je kiezen voor een strippenkaart of een abonnement. Op onze prijzen pagina kan je hier meer over lezen. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

need to know

Won’t Happen In One Day

don't give up with out trying