Pink/Crossboxing

PINKBOXING

Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining. Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek. Pinkboxing is voor iedereen toegankelijk ongeacht je leeftijd of gezondheid. Elke les is er een gecertificeerde profesional aanwezig, die weet wat wel en wat niet bevorderlijk is bij eventuele blessure(s).

CROSSBOXING

Crossboxing is een gemengde groepsles waar zowel mannen als vrouwen welkom zijn. Bij Cross Boxing wordt het middel boksen gebruikt om fit te worden! Je hoeft dus niet bang te zijn voor een blauw oog of een scheve neus. In combinatie met een functionele circuit-training is het een fullbody workout van een uur.

WAT IS HET VERSCHIL?

Wat is nou precies het verschil tussen pink- en crossboxing. De naam pink zegt het eigenlijk al, pinkboxing is gericht op alleen vrouwen. Tijdens de pinkboxing lessen mogen er geen mannen deelnemen aan de les. Bij crossboxing is dat juist weer anders. Wat ook het verschil maakt. Crossboxing is gericht op zowel mannen als op vrouwen (gemengde groepsles). Qua lessen zien pink- en crossboxing hetzelfde uit. Bij beiden lessen krijg je half uur boksles, vervolgd door een half uur circuittraining. Waarbij je de gehele lichaam traint. Het enige verschil is dat crossboxing zwaarder is qua oefeningen en gewichten, in vergelijk met pinkboxing.