PERSONAL TRAINING

Personal training van the boxing academy is de manier om jouw doel te behalen en fit te worden. The boxing academy biedt training, begeleiding en coaching aan bij het bereiken van diverse gezondheidsdoelen. Wij inspireren jou om het beste uit jezelf te halen. Wij stemmen het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint. Het trainingsprogramma wordt op maat gemaakt en er wordt rekening gehouden met je huidige niveau en het niveau dat je wilt bereiken. Of je als doel nu wilt afvallen, conditie wil verbeteren, spieren wil opbouwen of wilt herstellen na een blessure, bij ons krijg je de juiste steun en begeleiding. Plan snel je personal training!

WAAROM PERSONAL TRAINING

  • Intake waarbij wij gezamenlijk je doelen bespreken.
  • Trainen wanneer het jou uitkomt.
  • Extra motivatie (zgn. ‘Stok achter de deur’)
  • Doelgericht trainen: effectief en efficiënt.
  • Op maat gemaakt programma voor jou.
  • Combinatie van training, voeding en coaching.
  • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding.
Personal training

WAT ZE VAN ONZE PT VINDEN

PERSONAL TRAINING STAPPENPLAN

Intake

Wij nemen altijd een intake af omdat iedereen anders is. Een uur afgemat worden door een Personal Trainer, zonder doel, doen wij niet. Wij staan voor vooruitgang. Dat kan alleen als er een goede basis gelegd is of gelegd kan worden. Met deze basis als vertrekpunt gaan wij verder met de beste resultaten! Tijdens de intake zal je gewogen worden om jouw start positie te bepalen.

Proefsessie

Hierna volgt een proefsessie, zodat je kennismaakt met ons en onze manier van werken. Bij de proefsessie zal er op basis van een 0 meting en een test worden afgelegd om jouw huidige status te meten.

Persoonlijk plan

Na de metingen zal er een persoonlijk plan gemaakt worden, om jouw gewenste resultaat te behalen en te behouden. Dit wordt gedaan in de vorm van een trainingsschema en voedingsschema. Jouw personal trainer zal hierbij de stok achter de deur zijn om het plan optimaal uit te voeren. Dit plan is volledig afgestemd op jou als individu en gebaseerd op vier belangrijke pijlers: training, voeding, rust en motivatie.

Evalueren

Tussentijds zal er een evaluatie plaats vinden waarin de behaalden resultaten naar voren komen en eventueel zullen er dingen worden aangepast waar nodig.

CONTACT FORMULIER

CONTACT INFORMATIE

The boxing academy
Vetteoordskade 6
3131 PZ Vlaardingen
+31652633938

VOLG ONS OP