Groepslessen

SMALL GROUP TRAINING

Is Personal Training net een stapje te ver voor jou? Dan past Small Group Personal Training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een kleine groep die variëren van 4 tot 6 personen. Zo sport je nooit alleen, maar altijd in gezelschap. Tijdens de small group training ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden. Aandacht, resultaat en fun staan te allen tijde centraal tijdens deze training.

Meer informatie

GROEPSLESSEN

Pinkboxing is exclusief voor vrouwen en is de perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om je conditie te verbeteren. Pinkboxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining. Pink boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip, maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek.

Crossboxing is de next-level trainingsmethode en is gemixt, pittig, (in)spannend, uitdagend en is daarmee uitermate geschikt voor mannen en (stoere) vrouwen.

Meer informatie

PADSTRAINING

Wil je jezelf tot het uiterste drijven, heb je meer coaching nodig of wil je als beginnende of gevorderde (kick)bokser je stoot- en traptechnieken aanscherpen? De trainer van the boxing academy is gespecialiseerd in pads training en kan je zowel technisch als conditioneel naar een hoger niveau tillen. Voor de recreant is het de ideale mogelijkheid om calorieën te verbranden in een intensieve, maar uitdagende en leuke training. Samen met de trainer ga je combinaties uitoefenen op de pads, trapkussen of boks zak.

Meer informatie